Het is mogelijk om een website bij ons te laten en een facturatieprogramma erbij te nemen.

Dit is vooral makkelijk als u net begint als zzp'r u heeft dan zowel een website evenals een facturatieprogramma. Het programma is online zodat u overal een factuur kunt sturen, maar het is ook mogelijk om er op locatie een offerte mee te maken.

U bent in één keer van twee opstart problemen af. Het programma wordt vooraf geconfigureerd met uw logo en gegevens dus op het moment dat u de inlog gegevens hiervan ontvangt kunt u gelijk factureren of offertes mee maken.
Er wordt bij deze dienst uiteraard een duidelijke uitleg gegeven hoe het programma werkt, maar mocht het zo zijn dat u het vergeten ben kunt u kostenloos contact hierover op nemen en wordt het gewoon weer uitgelegdt.

Het is mogelijk om terugkerende facturen in te stellen dus wilt u een maandelijkse dienst verzorgen dan verstuurd het programma automatisch op de door u aangegeven datum een email naar uw klant met de factuur erin. Hoeft u niet iedere maand dezelfde factuur te maken, scheelt u tijd die dan weer voor werk of vrije tijd besteed kan worden.

De kosten voor deze dienst is € 60 per jaar
Kosten hosting en website vallen hier niet onder.