Wilt u een nieuwe website of alleen onderhoud eraan geen probleem, u heeft altijd de totale controle.

De opzet is simpel er wordt niet gewerkt met standaard pakketten er wordt altijd per aanvraag bekeken wat de mogelijkheden zijn en de beste optie is.

Voor een webshop bent u hier ook op het juiste adres, er wordt voornamelijk gewerkt met opencart webshops dit omdat het een prettig pakket is. En relatief betaalbaar voor alle startende ondernemers. U kunt hier altijd contact over opnemen.

Het is ook mogelijk om alleen een hosting met mailadres aan te vragen. Zodat u een bedrijfs email heeft.

Statische websites

Wat is een statische website?

Statische webpagina’s hebben bepaalde voordelen t.o.v. websites die gekoppeld zijn aan een database. Daarvoor is het wel nodig om eerst uit te leggen wat een dergelijke webpagina is. Een statische website is een website die uit losse pagina’s bestaat en dus niet gekoppeld is aan een database. De pagina’s onderling linken naar elkaar en naar het menu (en vice versa).

Deze variant van websites zijn het meest geschikt voor bedrijven of organistaties die niet teveel content wijziging hebben. Met "content" wordt bedoelt tekst of afbeeldingen die wekelijks en of dagelijks verandert moet worden.

Grootste voordeel is dat deze website niet gekoppeld is aan een database, waardoor er minder onderhoud aan dient te gebeuren mbt updaten en veiligheid.

De kosten voor een statische website na het maken.
Zijn de maandelijkse kosten van hosting en 1 keer per jaar domain registratie.

De hosting is altijd met SSl certificaat zodat er in de browser een mooi slotje staat en geen foutmelding. De website zelf wordt ook altijd zo gemaakt dat deze zo optimaal functioneren met SEO en script melding.

Wat tegenwoordig meer van belang is op websites is buiten de veiligheids aspect SSL en HTTPS scripts
is de mobiele functionaliteit van uw website. de website moet mobiel vriendelijk zijn dit houdt in dat als u van uw computer naar tablet gaat de website aan het beeldscherm aanpast, of u gaat naar u mobiel de website nog verder aanpast. Dit wordt ook wel "responsive" genoemd, Het is mogelijk uw website die u al heeft maar nog niet responsive is helemaal in dezelfde style na te maken zodat deze wel mobiel vriendelijk is.

Dynamische websites

Wat is een dynamische website?

Dynamische websites zijn websites die continu in beweging zijn. Dynamische websites worden aangestuurd door een database. Dynamische websites bevatten een CMS (content management systeem) wat het mogelijk maakt om zelf aanpassing door te voeren op de website.

De meest bekende zijn

  • Wordpress
  • Joomla
  • drupal

Hoewel deze makkelijk zijn om zelf uw website te onderhouden, zit er ook een kleine kant tekening aan. De website is gekoppeld aan een database waardoor het gevaar van hacking altijd aanwezig is. Er zal met het opzetten van deze variant altijd zoveel mogelijk naar de veiligheid worden gekeken en bescherming van uw gegevens en die van de klanten. Maar er kan geen garantie op worden verleend.

Dit is ook de reden dat hier vaker verkozen wordt om een statische html5 website te bouwen als een dynamische. Voor kleine aanpassingen of toevoegingen worden er geen extra kosten berekent, als dit wel het geval zal zijn wordt dat van te voren duidelijk vermeld of afgesproken. Maar u bepaald zelf welke variant er geboudt gaat worden.

Contact

Het contact gebeurt voornamalijk via telefonische diensten of email. Het gebeurt zelden dat er hiervoor langs gereden wordt. Met de aanname van de website wordt er een demo site gemaakt en geplaatst op een lokale server zodat u de website kunt zien online en zoals die functioneert. Gaat u hiermee akkoord dan maken de website verder. Er is expres niet gekozen voor de methode wat de meeste designers gebruiken photoshop template, omdat in de meeste gevallen de daadwerkelijke site dan altijd wat verschilt van de template.